Teden otroka Pri Pikapolonicah


Kaj je otrokov prosti čas, oziroma kvaliteten prosti čas? Prav gotovo ni sedenje s tablico v roki, igranje igric, gledanje televizije, …

Prosti čas je bila  rdeča nit tedna otroka. Zato smo se še posebej trudili, da je bil teden otroka pester z različnimi gibalnimi aktivnostmi, veliko gibanja na prostem, druženja z vrstniki, starši, razvijanja socialnih veščin in  pozitivnih vredno.

V začetku tedna smo imeli dva obiska, mažoretko in vaditeljico telovadbe . S skupino Želvic smo se družili, si eden drugim pokazali kakšen nastop smo pripravili za starše, se obdarili s plišastimi igračami in se veliko družili na igrišču. Z vsemi oddelki smo se že tradicionalno celo dopoldne družili in ustvarjali na »Olimpijadi prijateljstva«. V popoldanskem času smo povabili v vrtec starše in se z njimi odpravili na orientacijski pohod za iskanjem skritega zaklada. Ko se je naredila noč pa so se najbolj pogumni odločili, da se poslovijo od staršev in noč preživijo, oziroma prespijo v vrtcu. Enkratno doživetje, peka palačink, ples v pižamah… Zadnji dan v tednu pa so se za nas vzgojiteljice zelo potrudile in nam odigrale igrico Pod medvedovim dežnikom. Tako smo krasno zaključili teden otroka.

Za male pikapolonice  Marinka in Tadeja

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost