Mažoretka Tadeja na obisku pri Želvicah in Pikapolonicah

Danes je bil pri Želvicah prav poseben dan. Obiskala nas je mažoretka Tadeja, ki se je pripeljala iz oddaljene Sevnice. V igralnico je vstopila v belo-modri uniformi in nas vse prevzela. S seboj je prinesla plesno palico in cofke. Najprej nam je predstavila svoj hobi, nato pa med otroke razdelila cofke. Ob glasbi smo najprej vsak po svoje zaplesali, nato pa smo se naučili čisto pravo koreografijo. To je bilo smeha in veselja!
Ampak presenečenj še ni bilo konec. Tadeja nam je zaupala, da imajo doma čebele in še preden smo jo vsi slišali, je že pokazala kozarček medu. Vsak ga je dobil nekaj za pokušino – bil je odličen.
Toda tudi to še ni bilo vse. Kar naenkrat je bil v naši igralnici velik, črn kovček. Ugibali smo kaj bi se lahko skrivalo v njem. Ni nam šlo preveč dobro, zato smo dobili namig, da se v kovčku skriva glasbilo. To pa je bilo že veliko lažje. V kovčku se je skrivala čisto prava harmonika. Na koncu nam je Tadeja še zaigrala in skupaj smo zapeli ter zaplesali. Potem smo se Želvice zahvalile za njen obisk in se od nje poslovile, Tadeja pa je odšla na obisk še k našim prijateljem Pikapolonicam.

 

Za male Želvice, Anita in Sandra

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost