Zaključna prireditev 2017/2018 in otvoritev novega vrtca

Letošnje leto je bilo za nas pravljično. Preko celega leta smo prebirali in spoznavali različne pravljice slovenskih avtorjev, ustvarjali, se vživljali v pravljične junake… Delček tega smo želeli pokazati tudi na naši zaključni prireditvi z naslovom »V deželi pravljic«. Prireditev sta nam pomagala v zaključeno celoto povezati osnovnošolca Zala Celestina in Jan Martinčič. Skupaj nam je uspelo pripraviti prepričljiv nastop, ki je navdušil obiskovalce. Otroci so se pokazali kot zelo suvereni, spontani in s svojim nastopom očarali  publiko. Tik pred koncem šolskega leta smo šele izvedeli, da bo naša zaključna prireditev povezana za naš kraj še z enim zelo pomembnim dogodkom. Prav zato je bil zaključek za nas še toliko bolj vznemirljiv, pričakovan in na koncu tudi pravljičen.

Tako smo v ponedeljke, 18. junija 2018, po nastopu otrok, skupaj z županom Občine Litija Francijem Rokavcem in ravnateljem vrtca Čebelica Igorjem Hostnikom, slovesno predali svojemu namenu nov vrtec.

Če je bila na začetku prisotna negotovost, danes stojimo na vrhu, na cilju. Imamo nov vrtec, da bomo lahko končno sprejeli vse otroke in vsaj za nekaj časa ne bo več čakalnih vrst. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Občini Litija za izpeljano investicijo in vsem, ki ste se kakorkoli trudili in  vlagali svojo energijo za izvedbo tega projekta, staršem otrok vrtca pa za razumevaje in dolgotrajno čakanje na odprtje. Po rezanju traku smo si lahko ogledali notranjost vrtca in ob prigrizku poklepetali s prijatelji in starši.

Zdaj pa le še nestrpno čakamo, da se septembra vselimo v nove prostore. Tega se veselimo otroci, vzgojitelji in starši.

                                                              

                               Zapisala vodja Čebelice Marinka Lenart

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost