GIBALNA URICA Z »Aktive cross s Tanjo« pri Pikapolonicah in Želvicah

»Razigran uživaj dan!«, moto tedna otroka za naše sončke danes še kako držal. Na povabilo osebne trenerke Tanje iz  »Active cross s Tanjo«, smo jo obiskali na Tlaki, v njeni novi telovadnici. V prejšnjih letih smo se z njo že družili, vendar v vrtcu. Tokrat pa je bilo malo drugače. Odpravili smo se peš, del poti pa s kombijem in s tem nabirali korake, h katerim nas v tem tednu še dodatno spodbujajo.

Tanja nas je pričakal pred telovadnico. Ker je bil prijetno topel dan, smo se ogreli kar na poti  ob gozdu, do kamor smo tekli v svojem tempu. Ogreti smo se vrnili do telovadnice, se preobuli in vstopili v prostor. Prostor – telovadnica je bila za nas zelo zanimiva. Gledanje v ogledala, ki prekrivajo celotno steno in polno telovadnih rekvizitov. Tanja nas je popeljala od postaje do postaje z rekviziti in demonstrirala naloge. Razdelili smo se v skupine in začeli z opravljanjem gibalnih nalog. Sledilo je uživanje, spuščanje po toboganu – klopi, preskakovanju ovir, plazenju skozi tunel, plezanje in guganje na vrvi, zadevanje košev …

Prepoteni, bogati z novimi gibalnimi izkušnjami in utrujeni, smo se na blazinah ob umirjeni glasbi umirili. Tanja nas je pogostila še s čajem pecivom in baloni. Zadovoljni in polni pozitivnih vtisov, smo se del poti peš, del s kombijem, vrnili v vrtec.

Hvala Tanja za gostoljubje in obogatitev naših dni v tednu otroka.

Za male pikapolonice in želvice Marinka, Sandra in Jasna

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost