Posredovanje podatkov o potrebi po varstvu otroka v času poletnih počitnic

Spoštovani starši!

Prišel je čas, ko se je treba dogovoriti o dopustih in organizaciji dela med poletnimi počitnicami. Pripraviti moramo organizacijo delovanja vrtca od 1. julija 2022 do 31. avgusta 2022. V tem času imajo podjetja kolektivne dopuste in običajno velika večina izrabi letni dopust za preživljanje prostih dni v krogu svoje družine. Tudi zaposleni v vrtcu morajo porabiti večino svojega dopusta v času poletnih počitnic, da lahko zagotovimo nemoteno delovanje zavoda skozi celotno šolsko leto.

V oddelkih v Gabrovki bo, odvisno od števila prijavljenih otrok ter generalnega čiščenja posameznih vrtcev, med časom poletnih počitnic varstvo potekalo na dveh lokacijah (na naslovu Gabrovka 61 ali Gabrovka 19a). Od 25. 7. 2022 do vključno 5. 8. 2022 bo, zaradi generalnega čiščenja, vrtec zanesljivo deloval le na eni lokaciji. Da lahko to izvedemo je pogoj, da je v tem času v vrtcu prisotnih čim manjše število otrok.

V oddelku na Dolah pri Litiji je od 1. 7. 2022 do vključno 31. 7. 2022 prav tako predvideno generalno čiščenje celotne zgradbe in koriščenje letnega dopusta naših strokovnih delavk. Za prej omenjen čas lahko koristite varstvo v oddelku v vrtcu v Gabrovki.

V času počitnic lahko uveljavljate rezervacijo. Starši jo lahko uveljavljate v skladu s pravili občin stalnega bivališča vaših otrok. V Občini Litija lahko rezervacijo uveljavljate na podlagi »Sklepa o določitvi cen programov predšolske vzgoje v Občini Litija in dodatnih ugodnosti za starše (Ur. l. RS, št. 79/2014)«, enkrat letno v obdobju od 1. julija do 31. avgusta, za edinega ali najstarejšega otroka, ki je vključen v vrtec. Rezervacijo lahko uveljavite za neprekinjeno odsotnost otrok najmanj en mesec (30 dni) in največ dva meseca. Za koriščenje rezervacije v obdobju od 1. julija do 31. avgusta morajo starši sporočiti do najkasneje 31. 5. 2022.

Starši lahko predšolske otroke tudi izpišejo na podlagi pisne odpovedi. Starši izpišejo otroka iz vrtca najkasneje do 20. dne v mesecu, da bo otrok izpisan s prvim dnem naslednjega meseca.

Prosimo vas, da izpolnite spletni obrazec o obiskovanju otrok v juliju in avgustu 2022 oziroma o morebitnem uveljavljenju rezervacije v času poletnih počitnic do najkasneje 31. 5. 2022 na naslednji povezavi https://forms.gle/cavy18CqJKLYZJQC6 .

Če boste koristili rezervacijo izpolnite naslednji obrazec, katerega oddate vzgojiteljici v oddelku ali prinesete v upravo vrtca – https://drive.google.com/file/d/1JT2DHOlP6ZrvTondDc3XzhiCFS5wRCR1/view?usp=sharing

V primeru izpisa izpolnite naslednji obrazec, katerega oddate vzgojiteljici v oddelku ali prinesete v upravo vrtca – https://drive.google.com/file/d/1po8GbpnWZRpjmBL0j_2Uk_s6oDaBl-sG/view?usp=sharing 

Prej omenjena obrazca lahko tudi izpolnite in dodate svoj ročni podpis preko pdf oblike ter datoteko pošljite po e-pošti na naslov o-gabrovka.lj@guest.arnes.si. Navodila za izpolnjevanje in podpisovanje – https://drive.google.com/file/d/1Ys_Gq6J6b3ZXsDMbM0tAmuJpzIGgrjEI/view?usp=sharing

Vašo odločitev o uveljavljenju rezervacije in obiskovanju vrtca bomo upoštevali kot dokončno. Po 31. 5. 2022 napoved rezervacij in dodatnih sprememb ne bo mogoče upoštevati.

Vse prej navedeno bo veljalo, v kolikor ne bo motenj kakršnih smo bili deležni v zadnjih letih, in bodo pogoji, ki bodo omogočali ustaljeno delovanje vrtca.

Dodatne informacije dobite v upravi vrtca (tel.: 01/ 89 71 242).

Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje!

(Skupno 260 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost