Pikapolonice in Želvice spale v vrtcu

Corona virus nam je malo prekrižal naše načrte, tako, da nismo mogli izvesti družinskega srečanja z orientacijskim pohodom in iskanjem skritega zaklada. A spanju v vrtcu se nismo mogli odpovedati.

Zbrali smo na večer, v vrtcu, z vso opremo, ki jo rabimo za spanje (pižame, ninice …). Prihajali smo zelo vznemirjeni in dobre volje. Slovo od staršev je bilo zelo hitro, objem, poljubček, tek v igralnico, kjer so se že zbirali prijatelji in je že dišalo po palačinkah. Nekateri smo se najprej pridružili prijateljem pri igri, spet drugi smo takoj pomagali vzgojiteljici pri pečenju in mazanju palačink za večerjo. Ko so bile palačinke pečene, smo si pripravili mize, pogrinjke, prižgali svečke ter si zaželeli dober tek. Po večerji in umivanju zob je sledilo oblačenje v pižame. Za nas posebno doživetje, razkazovanje in ogledovanje naših pižam. Sledila je modna pista na kateri smo zaplesali ob glasbi in pokazali naše unikatne pižame. Po pravljici »Bavbav«, nas je mali Bavbav iz pravljice, povabil na zabavno iskanje Bavbavov ob lučkah. Po daljšem iskanju smo jih našli v kotu spalnice. Vsak si je lahko enega izbral, ga stisnil k sebi in z njim sladko zaspal. Za naš pogum, za spanje stran od staršev, smo si prislužili priznanja.

Za nami je še eno novo doživetje, dokazali smo, da postajamo večji, starejši, pogumnejši, zrelejši… Dragi naši starši, a vidite kako hitro rastemo, kako hitro beži čas otroštva, čisto prehitro.

Priprava palačink
Priprava palačink
Priprava palačink
Priprava palačink
Večerja
Modna pista v pižamah
Modna pista v pižamah
Modna pista v pižami
Modna pista v pižami
Modna pista v pižamah
Modna pista v pižamah
Ples v pižamah s pliškoti
Ples v pižamah
Iskanje Bavbava
Mali Bavbavi
Našli smo Bavbave
Sladko spanje
Mali Bavbav

Male pikapolonice  in želvice z Marinko L., Branko A. in Nino Š.

(Skupno 214 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost